Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk

Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk

Deze week ging Gerard Joling gezellig langs bij zijn moeder Janny met een leuke verrassing. Ook was het weer enorm gezellig bij de opnames voor de VriendenLoterij en RTL Exclusief.

"Geen haar meer op m'n hoofd"
Achter de schermen bij RTL Exclusief was het weer een dolle boel. Gerard en Samantha Steenwijk gieren om de hanglampen die daar in de studio aanwezig zijn. De zanger en zangeres spelen alsof ze bij de kapper zitten: "Volgens mij heb ik geen haar meer op mijn hoofd", zegt Joling, die doet alsof hij onder een droger zit. Samantha zegt: "Nou dat is ook niets nieuws" en doet haar handen voor haar mond. Bekijk de vlog bij 15.15 minuten voor dit leuke backstage fragment bij RTL Exclusief.

RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk vlog #244 van Gerard Joling hieronder.

Zien: Lampen-lol met <em>Gerard Joling</em> en <em>Samantha Steenwijk</em> Deze week ging Gerard Joling gezellig langs bij zijn moeder Janny met een leuke verrassing. Ook was het weer enorm gezellig bij de opnames voor de VriendenLoterij en RTL Exclusief. "Geen haar meer op m'n hoofd"Achter de schermen bij RTL Exclusief was het weer een dolle boel. Gerard en Samantha Steenwijk gieren om de hanglampen die daar in de studio aanwezig zijn. De zanger en zangeres spelen alsof ze bij de kapper zitten: "Volgens mij heb ik geen haar meer op mijn hoofd", zegt Joling, die doet alsof hij onder een droger zit. Samantha zegt: "Nou dat is ook niets nieuws" en doet haar handen voor haar mond. Bekijk de vlog bij 15.15 minuten voor dit leuke backstage fragment bij RTL Exclusief. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk vlog #244 van Gerard Joling hieronder. Bekijk ook Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?" Bekijk deze video » RTL Exclusief: Samantha Steenwijk vergezelt en Gerard Joling tijdens quiz Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier