Bizar: Zuid-Afrikaanse man schrikt van leeuwen in z'n achtertuin

Bizar: Zuid-Afrikaanse man schrikt van leeuwen in z'n achtertuin

Bizar: <em>Zuid-Afrikaanse man</em> schrikt van <em>leeuwen</em> in z'n achtertuin Een Zuid-Afrikaanse man die in januari 2021 een leegstaand pand van zijn vader bezocht kreeg een bizarre verassing. Op de veranda van de woning lagen meerdere leeuwen te luieren. Het pand ligt niet ver van het bekende Kruger National Park, vandaar het bijzondere bezoek van de troep leeuwen. Bekijk in de AD-video hierboven hoe de leeuwen op de veranda luieren. Bekijk ook Zien: leeuwenwelpjes in Burgers' Zoo krijgen medische check Bekijk deze video » Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video) Bekijk deze video »
Viral :
Bizar: Zuid-Afrikaanse man schrikt van leeuwen in z'n achtertuin

Een Zuid-Afrikaanse man die in januari 2021 een leegstaand pand van zijn vader bezocht kreeg een bizarre verassing. Op de veranda van de woning lagen meerdere leeuwen te luieren. Het pand ligt niet ver van het bekende Kruger National Park, vandaar het bijzondere bezoek van de troep leeuwen.

Bekijk in de AD-video hierboven hoe de leeuwen op de veranda luieren.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Zuid-Afrikaanse man schrikt van leeuwen in z'n achtertuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier