Zaterdag in Wie is de Mol?: strijd nu echt begonnen

Zaterdag in Wie is de Mol?: strijd nu echt begonnen

Zaterdag laat presentator Rik van de Westelaken nog maar eens weten wat belangrijk is als je deelneemt aan Wie is de Mol?: "Kennis is macht." En Joshua Nolet ziet dat de strijd nu echt begonnen is. Bekijk de eerste beelden van de vijfde aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em>: strijd nu echt begonnen Zaterdag laat presentator Rik van de Westelaken nog maar eens weten wat belangrijk is als je deelneemt aan Wie is de Mol?: "Kennis is macht." En Joshua Nolet ziet dat de strijd nu echt begonnen is. Bekijk de eerste beelden van de vijfde aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie Is De Mol? is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video » Aflevering 4 van Mollenstreken met Lavezzi Rutjes: "Lakshmi, we gaan je missen!" Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in Wie is de Mol?: strijd nu echt begonnen

Wie Is De Mol? is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Wie is de Mol?: strijd nu echt begonnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier