Video: Voorlezen dochtertje Wietze de Jager gaat mis tijdens digitale schoolles

Video: Voorlezen dochtertje Wietze de Jager gaat mis tijdens digitale schoolles

Wietze de Jager vertelt in zijn 538-show aan zijn luisteraars dat het tijdens de digitale schoolles van zijn 4-jarige dochter helemaal mis ging. Tijdens de online les ging de juf aan Juul Bettie een boek voorlezen, maar Wietze en Juul verstonden er niets van: "Je raadt het niet. Ik heb het einde van het boek nooit meegekregen", grapt hij over de Zoommeeting van de juf en zijn dochter.

Bekijk de 538-video over de digitale schoolles van Wietze's dochter hieronder.

Video: Voorlezen dochtertje <em>Wietze de Jager</em> gaat mis tijdens digitale schoolles Wietze de Jager vertelt in zijn 538-show aan zijn luisteraars dat het tijdens de digitale schoolles van zijn 4-jarige dochter helemaal mis ging. Tijdens de online les ging de juf aan Juul Bettie een boek voorlezen, maar Wietze en Juul verstonden er niets van: "Je raadt het niet. Ik heb het einde van het boek nooit meegekregen", grapt hij over de Zoommeeting van de juf en zijn dochter. Bekijk de 538-video over de digitale schoolles van Wietze's dochter hieronder. Bekijk ook Zien: kapsel Wietze de Jager verpest door collega in 538 Ochtendshow Bekijk deze video » Pijnlijk: Wietze de Jager vertelt over vader-dochter band: "Volgens mij kom ik op plek 16 ofzo" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Voorlezen dochtertje Wietze de Jager gaat mis tijdens digitale schoolles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier