Marc-Marie Huijbregts in podcast: "Is Josje Huisman geestelijk wel in orde?" (video)

Marc-Marie Huijbregts in podcast: "Is Josje Huisman geestelijk wel in orde?" (video)

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben sinds kort een gezellige, en dat is echt het juiste woord ervoor, podcast waarin ze onder andere tv-programma's, nieuws en triviale gebeurtenissen uit hun levens bespreken. Daarbij nemen ze duidelijk geen blad voor de mond. Niet alle BN'ers komen er altijd even goed van af en het is eigenlijk heerlijk om te luisteren naar twee mensen die niet altijd proberen om politiek correct te doen.

'Josje niet helemaal in orde?'
Josje Huisman, ex-zangeres van K3, is hier wellicht wat minder blij mee, aangezien ze door Huijbregts door de mangel wordt gehaald als hij het over haar en haar voormalige relatie met Gert Verhulst heeft: "Volgens mij is Josje een beetje..... Ik dacht dat die geestelijk niet helemaal in orde was", lacht hij. Aaf kan zich daar ergens wel iets bij voorstellen: "Ja, als je die liederen zo vaak hebt gezongen..."

'Joris Linssen is niet gezellig'
Verderop in de podcast vraagt de Brabantse cabaretier zijn vriendin Corstius of ze weleens hoge verwachtingen over een andere BN'er heeft, en dat die dan tegenvallen tijdens een ontmoeting. Zelf heeft hij gelukkig wel een voorbeeld: Hello Goodbye-presentator Joris Linssen. "De eerste keer dat ik hem bij DWDD zou ontmoeten dacht ik, oh leuk gezellig Joris Linssen. Maar die is niet gezellig. Nee, dat is niet een gezellige leuke man."

De hele podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets zie je hieronder. Na 27min40 komt Josje voorbij. Joris Linssen is vanaf 29min45 aan de beurt.

Marc-Marie Huijbregts in podcast: &quot;Is <em>Josje Huisman</em> geestelijk wel in orde?&quot; (video) Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben sinds kort een gezellige, en dat is echt het juiste woord ervoor, podcast waarin ze onder andere tv-programma's, nieuws en triviale gebeurtenissen uit hun levens bespreken. Daarbij nemen ze duidelijk geen blad voor de mond. Niet alle BN'ers komen er altijd even goed van af en het is eigenlijk heerlijk om te luisteren naar twee mensen die niet altijd proberen om politiek correct te doen. 'Josje niet helemaal in orde?'Josje Huisman, ex-zangeres van K3, is hier wellicht wat minder blij mee, aangezien ze door Huijbregts door de mangel wordt gehaald als hij het over haar en haar voormalige relatie met Gert Verhulst heeft: "Volgens mij is Josje een beetje..... Ik dacht dat die geestelijk niet helemaal in orde was", lacht hij. Aaf kan zich daar ergens wel iets bij voorstellen: "Ja, als je die liederen zo vaak hebt gezongen..." 'Joris Linssen is niet gezellig'Verderop in de podcast vraagt de Brabantse cabaretier zijn vriendin Corstius of ze weleens hoge verwachtingen over een andere BN'er heeft, en dat die dan tegenvallen tijdens een ontmoeting. Zelf heeft hij gelukkig wel een voorbeeld: Hello Goodbye-presentator Joris Linssen. "De eerste keer dat ik hem bij DWDD zou ontmoeten dacht ik, oh leuk gezellig Joris Linssen. Maar die is niet gezellig. Nee, dat is niet een gezellige leuke man." De hele podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets zie je hieronder. Na 27min40 komt Josje voorbij. Joris Linssen is vanaf 29min45 aan de beurt. Bekijk ook Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: "Dingen beter maken" Bekijk deze video » Aaf Brandt Corstius: "Loretta Schrijver deed vijandig tegen me bij Koffietijd" Bekijk deze video »
Show :
Marc-Marie Huijbregts in podcast: "Is Josje Huisman geestelijk wel in orde?" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts in podcast: "Is Josje Huisman geestelijk wel in orde?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier