Koffietijd: Samantha Steenwijk over nieuwe liedjes "Vijftien nummers geschreven"

Koffietijd: Samantha Steenwijk over nieuwe liedjes "Vijftien nummers geschreven"

Voorlopig kunnen de optredens niet doorgaan door de coronacrisis, maar dat weerhoudt Samantha Steenwijk er niet van om aan nieuwe muziek te werken.

Bekijk Koffietijd-optreden Samantha Steenwijk - Vlees en Bloed.

"Stevigere muziek"
De zangeres vertelde woensdag bij Koffietijd hoe de single Vlees en Bloed tot stand kwam. Steenwijk laat weten dat ze een iets andere richting in is gegaan tijdens het schrijven van haar nieuwe nummers: "Ik heb vijftien nummers geschreven. Wat stevigere muziek. Het mag iets rauwer zijn. Ik kan niet wachten om het allemaal te laten horen", zegt Samantha.

Bekijk het Koffietijd-fragment met Samantha Steenwijk hieronder.

<em>Koffietijd</em>: <em>Samantha Steenwijk</em> over nieuwe liedjes &quot;Vijftien nummers geschreven&quot; Voorlopig kunnen de optredens niet doorgaan door de coronacrisis, maar dat weerhoudt Samantha Steenwijk er niet van om aan nieuwe muziek te werken. Bekijk Koffietijd-optreden Samantha Steenwijk - Vlees en Bloed. "Stevigere muziek"De zangeres vertelde woensdag bij Koffietijd hoe de single Vlees en Bloed tot stand kwam. Steenwijk laat weten dat ze een iets andere richting in is gegaan tijdens het schrijven van haar nieuwe nummers: "Ik heb vijftien nummers geschreven. Wat stevigere muziek. Het mag iets rauwer zijn. Ik kan niet wachten om het allemaal te laten horen", zegt Samantha. Bekijk het Koffietijd-fragment met Samantha Steenwijk hieronder. Bekijk ook RTL Exclusief: Samantha Steenwijk vergezelt en Gerard Joling tijdens quiz Bekijk deze video » Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Samantha Steenwijk over nieuwe liedjes "Vijftien nummers geschreven"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Samantha Steenwijk over nieuwe liedjes "Vijftien nummers geschreven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier