Goedemorgen Nederland: "Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels"

Goedemorgen Nederland: "Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels"

Demissionair minister Ferdinand Grapperhaus maakt zich zorgen om de berichten in appgroepen van chatdienst Telegram. Het blijkt dat veel relschoppers vooraf aan de avondklokrellen via Telegram berichten aan elkaar verstuurde.

Botsing privacyregels
Duizenden mensen kunnen bij elkaar in een groep komen. Jongeren sporen elkaar aan om rotzooi te gaan trappen, zoals de afgelopen dagen tijdens de rellen door heel Nederland. Vanwege privacy is het lastig om de daders op te pakken, vertelt Dilan Yeşilgöz woensdag 27 januari bij Goedemorgen Nederland. "Er is een botsing. Waar zijn de privacyregels ooit voor ingesteld? En wie beschermen zij nu eigenlijk? Als de regels de criminelen beschermen en ons juist niet. Dan moet je handelen!", aldus Dilan.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels&quot; Demissionair minister Ferdinand Grapperhaus maakt zich zorgen om de berichten in appgroepen van chatdienst Telegram. Het blijkt dat veel relschoppers vooraf aan de avondklokrellen via Telegram berichten aan elkaar verstuurde. Botsing privacyregelsDuizenden mensen kunnen bij elkaar in een groep komen. Jongeren sporen elkaar aan om rotzooi te gaan trappen, zoals de afgelopen dagen tijdens de rellen door heel Nederland. Vanwege privacy is het lastig om de daders op te pakken, vertelt Dilan Yeşilgöz woensdag 27 januari bij Goedemorgen Nederland. "Er is een botsing. Waar zijn de privacyregels ooit voor ingesteld? En wie beschermen zij nu eigenlijk? Als de regels de criminelen beschermen en ons juist niet. Dan moet je handelen!", aldus Dilan. Bekijk de WNL-video met Dilan Yeşilgöz hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Ferdinand Grapperhaus reageert op avondklok-rellen: ''Schandalig, we handhaven hard'' Bekijk deze video » Video: deze relschoppers worden nog gezocht door de politie, vanwege avondklokrellen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: "Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels"

Bekijk de WNL-video met Dilan Yeşilgöz hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier