Nieuwe hype: Sporten in een zeecontainer "Mensen zijn echt mega enthousiast"

Nieuwe hype: Sporten in een zeecontainer "Mensen zijn echt mega enthousiast"

Nieuwe hype: <em>Sporten in een zeecontainer</em> &quot;Mensen zijn echt mega enthousiast&quot; Sportscholen kunnen al maanden niet opengaan vanwege de coronamaatregelen. Momenteel is het toegestaan om met maximaal twee personen samen buiten te sporten. In deze kou willen veel mensen niet sporten, maar een Hilversumse sportschool vond de oplossing: Sporten in een zeecontainer: "Mensen zijn echt mega enthousiast" Bekijk hierboven het Goedemorgen Nederland-fragment met de eigenaresse van de sportschool Daphne de Jong over de sport-zeecontainer. Bekijk ook Yolanthe Cabau gebruikt zoon Xess Xava als gewicht in sportschool (video) Bekijk deze video » Video: Andre Hazes showt killerbody Bekijk deze video » RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool? Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwe hype: Sporten in een zeecontainer "Mensen zijn echt mega enthousiast"

Sportscholen kunnen al maanden niet opengaan vanwege de coronamaatregelen. Momenteel is het toegestaan om met maximaal twee personen samen buiten te sporten. In deze kou willen veel mensen niet sporten, maar een Hilversumse sportschool vond de oplossing: Sporten in een zeecontainer: "Mensen zijn echt mega enthousiast"

Bekijk hierboven het Goedemorgen Nederland-fragment met de eigenaresse van de sportschool Daphne de Jong over de sport-zeecontainer.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe hype: Sporten in een zeecontainer "Mensen zijn echt mega enthousiast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier