WNL: Jongeren roepen elkaar via sociale media op om rellen te starten

WNL: Jongeren roepen elkaar via sociale media op om rellen te starten

Jongeren schijnen steeds meer het idee te hebben dat ze alles kunnen roepen op het internet, zonder dat ze hier verantwoordelijk voor gehouden worden. Het lijkt wel alsof zij zich niet beseffen dat zij strafbare feiten plegen. Tijdens de afgelopen dagen is gebleken dat sociale media de giftige katalysator is voor crimineel gedrag en plunderingen. Via apps als Telegram en WhatsApp stromen de hele dag aankondigingen over nieuwe 'rellocaties' binnen.

Bekijk de video van WNL hieronder.

WNL: Jongeren roepen elkaar via <em>sociale media</em> op om rellen te starten Jongeren schijnen steeds meer het idee te hebben dat ze alles kunnen roepen op het internet, zonder dat ze hier verantwoordelijk voor gehouden worden. Het lijkt wel alsof zij zich niet beseffen dat zij strafbare feiten plegen. Tijdens de afgelopen dagen is gebleken dat sociale media de giftige katalysator is voor crimineel gedrag en plunderingen. Via apps als Telegram en WhatsApp stromen de hele dag aankondigingen over nieuwe 'rellocaties' binnen. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "Botsing tussen Telegram-criminelen en privacyregels" Bekijk deze video » Nieuwe hype: Sporten in een zeecontainer "Mensen zijn echt mega enthousiast" Bekijk deze video »
TV :
WNL: Jongeren roepen elkaar via sociale media op om rellen te starten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL: Jongeren roepen elkaar via sociale media op om rellen te starten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier