Zien: Geert Wilders ruziet met Tunahan Kuzu: "Turken en Marokkanen maken land kapot"

Zien: Geert Wilders ruziet met Tunahan Kuzu: "Turken en Marokkanen maken land kapot"

In de Tweede Kamer vindt vandaag (27 januari) een debat over de avondklokrellen plaats. Dat debat was nog niet begonnen of de vlam sloeg al in de pan tussen Geert Wilders en Tunahan Kuzu. Volgens Wilders zijn het de Turken en Marokkanen die Nederland kapotmaken.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Geert Wilders</em> ruziet met Tunahan Kuzu: &quot;Turken en Marokkanen maken land kapot&quot; In de Tweede Kamer vindt vandaag (27 januari) een debat over de avondklokrellen plaats. Dat debat was nog niet begonnen of de vlam sloeg al in de pan tussen Geert Wilders en Tunahan Kuzu. Volgens Wilders zijn het de Turken en Marokkanen die Nederland kapotmaken. Lees verder onder de video. PoesliefDat de PVV van Wilders en Denk van Kuzu elkaar niet liggen, was al langer bekend. Dit keer vechten ze elkaar de tent uit omdat Wilders volgens Kuzu poeslief is wanneer het aankomt op het veroordelen van autochtone Nederlanders die rellen in plaatsen als Urk, maar vervolgens alle Turken en Marokkanen over één kam scheert. Khadija AribWilders beweert echter dat hij een appje heeft gekregen van een Rotterdamse agent, die hem vertelde dat er maandag alleen maar Turken en Marokkanen aan het rellen waren in Rotterdam-Zuid. Wanneer Kuzu aan het eind van het fragment nog tegen Wilders staat te schreeuwen moet Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib zelfs ingrijpen. Bekijk het fragment van Wilders en Kuzu hierboven. Bekijk ook Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video) Bekijk deze video » Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video » Ahmed Aboutaleb pakt relschoppers aan: "Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders ruziet met Tunahan Kuzu: "Turken en Marokkanen maken land kapot"

Poeslief
Dat de PVV van Wilders en Denk van Kuzu elkaar niet liggen, was al langer bekend. Dit keer vechten ze elkaar de tent uit omdat Wilders volgens Kuzu poeslief is wanneer het aankomt op het veroordelen van autochtone Nederlanders die rellen in plaatsen als Urk, maar vervolgens alle Turken en Marokkanen over één kam scheert.

Khadija Arib
Wilders beweert echter dat hij een appje heeft gekregen van een Rotterdamse agent, die hem vertelde dat er maandag alleen maar Turken en Marokkanen aan het rellen waren in Rotterdam-Zuid. Wanneer Kuzu aan het eind van het fragment nog tegen Wilders staat te schreeuwen moet Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib zelfs ingrijpen.

Bekijk het fragment van Wilders en Kuzu hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders ruziet met Tunahan Kuzu: "Turken en Marokkanen maken land kapot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV