Moord op 14-jarige Lotte: Vader van jongens ook verdacht van doodslag

Moord op 14-jarige Lotte: Vader van jongens ook verdacht van doodslag

Justitie verdenkt nu ook de 43-jarige Hans de W. van directe betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo. De zoons van Hans van 15 en 17 jaar werden al eerder aangemerkt als verdachten van een ernstig misdrijf tegen het meisje. Hun vader leek toen nog niet verdacht, maar nu is de vader ook verdacht van moord of doodslag.

Bekijk de AD-video over deze zaak hieronder.

Moord op 14-jarige Lotte: Vader van jongens ook verdacht van <em>doodslag</em> Justitie verdenkt nu ook de 43-jarige Hans de W. van directe betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo. De zoons van Hans van 15 en 17 jaar werden al eerder aangemerkt als verdachten van een ernstig misdrijf tegen het meisje. Hun vader leek toen nog niet verdacht, maar nu is de vader ook verdacht van moord of doodslag. Bekijk de AD-video over deze zaak hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Familie reageert voor het eerst op dood van 14-jarige Lotte Bekijk deze video »
Nieuws :
Moord op 14-jarige Lotte: Vader van jongens ook verdacht van doodslag


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moord op 14-jarige Lotte: Vader van jongens ook verdacht van doodslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier