Hart in Aktie: Wendy van Dijk zorgt voor speeltoestellen in 'kinderparadijs'

Hart in Aktie: Wendy van Dijk zorgt voor speeltoestellen in 'kinderparadijs'

In de vierde aflevering van Hart in Aktie stapt Wendy van Dijk in haar busje om Ytsje en Baukje in Friesland te verrassen. In het hoge noorden runnen ze samen een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking/gedragsstoornis. Het is dankbaar werk dat hen dag in nacht in touw houdt. Wendy hoort dat de speeltoestellen in de tuin van het logeerhuis aan vervanging toe zijn en onderneemt actie.

Kinderparadijs
Terwijl Ytsje en Baukje genieten van een verwendag, wordt de tuin tot een waar kinderparadijs getransformeerd. Daarnaast bezorgt Wendy het echtpaar Janita en Meine een liefdevolle dag. Zij zijn achttien jaar getrouwd en in die periode kreeg Janita herhaaldelijk de diagnose kanker te horen.

Bekijk het Hart in Aktie-fragment waarin Ytsje en Baukje worden verrast hieronder.

Hart in Aktie is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv.

<em>Hart in Aktie</em>: <em>Wendy van Dijk</em> zorgt voor speeltoestellen in <em>'kinderparadijs'</em> In de vierde aflevering van Hart in Aktie stapt Wendy van Dijk in haar busje om Ytsje en Baukje in Friesland te verrassen. In het hoge noorden runnen ze samen een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking/gedragsstoornis. Het is dankbaar werk dat hen dag in nacht in touw houdt. Wendy hoort dat de speeltoestellen in de tuin van het logeerhuis aan vervanging toe zijn en onderneemt actie. KinderparadijsTerwijl Ytsje en Baukje genieten van een verwendag, wordt de tuin tot een waar kinderparadijs getransformeerd. Daarnaast bezorgt Wendy het echtpaar Janita en Meine een liefdevolle dag. Zij zijn achttien jaar getrouwd en in die periode kreeg Janita herhaaldelijk de diagnose kanker te horen. Bekijk het Hart in Aktie-fragment waarin Ytsje en Baukje worden verrast hieronder. Hart in Aktie is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hart In Aktie gemist? Jaydee zingt een duet met haar idool Ronnie Flex Bekijk deze video » Hart In Aktie: jubileum van restaurant Brownies & Downies wordt gevierd Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart in Aktie: Wendy van Dijk zorgt voor speeltoestellen in 'kinderparadijs' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier