Zien: onverwachte twist bij Prince Charming, heeft Marvin liefde gevonden?

Zien: onverwachte twist bij Prince Charming, heeft Marvin liefde gevonden?

Prince Charming Marvin heeft in de vorige aflevering het programma afgesloten en de liefde gevonden met Marnix. Of toch niet?! In deze preview vertelt hij namelijk dat het voornamelijk een vakantieliefde voor hem was. Inmiddels is er wel een andere knappe heer op zijn pas gekomen, met wie hij de liefde wél gevonden heeft! Wie dat is blijft nog even geheim, want dit zie je in de aflevering die vandaag (woensdag 27 januari) op Videoland is verschenen.

Bekijk de video van Prince Charming hieronder.

Zien: onverwachte twist bij <em>Prince Charming</em>, heeft Marvin liefde gevonden? Prince Charming Marvin heeft in de vorige aflevering het programma afgesloten en de liefde gevonden met Marnix. Of toch niet?! In deze preview vertelt hij namelijk dat het voornamelijk een vakantieliefde voor hem was. Inmiddels is er wel een andere knappe heer op zijn pas gekomen, met wie hij de liefde wél gevonden heeft! Wie dat is blijft nog even geheim, want dit zie je in de aflevering die vandaag (woensdag 27 januari) op Videoland is verschenen. Bekijk de video van Prince Charming hieronder. Bekijk ook Prince Charming: zijn Marvin en Marnix nog bij elkaar? Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: onverwachte twist bij Prince Charming, heeft Marvin liefde gevonden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier