Zien: Bestuurders zeiknat bij De slechtste chauffeur van Nederland

Zien: Bestuurders zeiknat bij De slechtste chauffeur van Nederland

Het wordt weer feest vanavond, want de bestuurders van 'De slechtste chauffeur van Nederland' moeten met een watertank op het dak rijden. Wanneer ze te hard gaan of gekke bewegingen maken, wordt de tank geleegd en worden ze zeiknat. Deze bestuurders zijn in dit fragment al zo nat geworden, dat ze het tempo er maar flink ingooien.

Zien: Bestuurders zeiknat bij <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em> Het wordt weer feest vanavond, want de bestuurders van 'De slechtste chauffeur van Nederland' moeten met een watertank op het dak rijden. Wanneer ze te hard gaan of gekke bewegingen maken, wordt de tank geleegd en worden ze zeiknat. Deze bestuurders zijn in dit fragment al zo nat geworden, dat ze het tempo er maar flink ingooien. De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: paniek bij De slechtste chauffeur van Nederland: "Harder, harder, harder!" Bekijk deze video » Bord geramd bij De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Weg daar!" Bekijk deze video »

De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bestuurders zeiknat bij De slechtste chauffeur van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier