Zien: Mark Rutte vindt inzet leger op dit moment niet nodig

Zien: Mark Rutte vindt inzet leger op dit moment niet nodig

Een meerderheid in de Tweede Kamer en het kabinet voelt er niet voor om het leger in te zetten tegen de avondklokrellen. PVV-leider Geert Wilders bepleit dit, maar staat tamelijk alleen in de Tweede Kamer. Minister-president Mark Rutte vertelt tijdens het debat dat de politie de situatie prima onder controle heeft.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Mark Rutte</em> vindt inzet leger op dit moment niet nodig Een meerderheid in de Tweede Kamer en het kabinet voelt er niet voor om het leger in te zetten tegen de avondklokrellen. PVV-leider Geert Wilders bepleit dit, maar staat tamelijk alleen in de Tweede Kamer. Minister-president Mark Rutte vertelt tijdens het debat dat de politie de situatie prima onder controle heeft. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Dilan Yeşilgöz over inzet leger tegen relschoppers: "Dat gaat het verschil niet maken" Bekijk deze video » Geert Wilders pakt Ferdinand Grapperhaus aan: "U zet uzelf voor schut" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Mark Rutte vindt inzet leger op dit moment niet nodig


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte vindt inzet leger op dit moment niet nodig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier