RTL Boulevard: mogelijk een film met Undercover-personage van Tom Waes

RTL Boulevard: mogelijk een film met Undercover-personage van Tom Waes

Binnenkort krijg het personage 'Ferry' van de serie Undercover, gespeeld door Frank Lammers, een eigen film op Netflix. Undercover-hoofdrolspeler Tom Waes krijgt heel vaak de vraag of hij niet jaloers is en moet hier een beetje om lachen. Hij hint erop dat zijn eigen personage binnenkort ook iets bijzonders gaat doen en dat er al gedraaid wordt! Ook heeft hij nog meer goed nieuws: het derde seizoen van de serie is vanaf september te zien in Nederland!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: mogelijk een film met Undercover-personage van Tom Waes Binnenkort krijg het personage 'Ferry' van de serie Undercover, gespeeld door Frank Lammers, een eigen film op Netflix. Undercover-hoofdrolspeler Tom Waes krijgt heel vaak de vraag of hij niet jaloers is en moet hier een beetje om lachen. Hij hint erop dat zijn eigen personage binnenkort ook iets bijzonders gaat doen en dat er al gedraaid wordt! Ook heeft hij nog meer goed nieuws: het derde seizoen van de serie is vanaf september te zien in Nederland! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Tom Waes onthult details over tweede seizoen van Netflix-hit Undercover Bekijk deze video » Zien: zo klinkt het Nederlandse Undercover in 8 verschillende talen Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: mogelijk een film met Undercover-personage van Tom Waes


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: mogelijk een film met Undercover-personage van Tom Waes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV