Talkshow M gemist? Danny Ghosen voelde zich een schietschijf met perskaart

Talkshow M gemist? Danny Ghosen voelde zich een schietschijf met perskaart

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Danny Ghosen voelde zich een schietschijf met perskaart Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Journalist Danny Ghosen verscheen veel in het nieuws de afgelopen dagen, omdat hij aangehouden was door de politie tijdens de avondklokrellen. Hij kreeg het verwijt dat zijn perskaart niet goed zichtbaar was. In M verklaart hij dat hij deze kaart niet heel zichtbaar wilt hebben, omdat je als journalist schietschijf bent tijdens dit soort demonstraties. Je bent volgens Ghosen niet meer veilig als journalist. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Danny Ghosen voelde zich een schietschijf met perskaart

Journalist Danny Ghosen verscheen veel in het nieuws de afgelopen dagen, omdat hij aangehouden was door de politie tijdens de avondklokrellen. Hij kreeg het verwijt dat zijn perskaart niet goed zichtbaar was. In M verklaart hij dat hij deze kaart niet heel zichtbaar wilt hebben, omdat je als journalist schietschijf bent tijdens dit soort demonstraties. Je bent volgens Ghosen niet meer veilig als journalist.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Danny Ghosen voelde zich een schietschijf met perskaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier