Danny Ghosen in M: "Relschoppers gaan niet naar Aboutaleb luisteren"

Danny Ghosen in M: "Relschoppers gaan niet naar Aboutaleb luisteren"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Danny Ghosen in <em>M</em>: &quot;Relschoppers gaan niet naar Aboutaleb luisteren&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Journalist Danny Ghosen vertelt in M hoe hij de rellen van het afgelopen weekend heeft ervaren. Hij is ervan overtuigd dat politici niets betekenen voor de relschoppers en daardoor ook geen autoriteit hebben over hen. Hij denkt dat juist influencers moeten opstaan en zich uit moeten spreken tegen dit criminele gedrag. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Danny Ghosen in M: "Relschoppers gaan niet naar Aboutaleb luisteren"

Journalist Danny Ghosen vertelt in M hoe hij de rellen van het afgelopen weekend heeft ervaren. Hij is ervan overtuigd dat politici niets betekenen voor de relschoppers en daardoor ook geen autoriteit hebben over hen. Hij denkt dat juist influencers moeten opstaan en zich uit moeten spreken tegen dit criminele gedrag.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen in M: "Relschoppers gaan niet naar Aboutaleb luisteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier