Talkshow M gemist? Zo gaan de verkiezingen eruit zien volgens Kasja Ollongren

Talkshow M gemist? Zo gaan de verkiezingen eruit zien volgens Kasja Ollongren

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Zo gaan de verkiezingen eruit zien volgens <em>Kasja Ollongren</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Komende verkiezingenOndanks dat Nederland nog vol in de coronacrisis zit vinden 17 maart de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Demissionair vicepremier Kasja Ollongren zit bij Talkshow M om te praten over de vormgeving van de komende verkiezingen: "Met briefstemmen, early voting en een extra volmacht kunnen we er alles aan doen om de verkiezingen op een veilige manier te laten verlopen." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Zo gaan de verkiezingen eruit zien volgens Kasja Ollongren

Komende verkiezingen
Ondanks dat Nederland nog vol in de coronacrisis zit vinden 17 maart de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Demissionair vicepremier Kasja Ollongren zit bij Talkshow M om te praten over de vormgeving van de komende verkiezingen: "Met briefstemmen, early voting en een extra volmacht kunnen we er alles aan doen om de verkiezingen op een veilige manier te laten verlopen."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Zo gaan de verkiezingen eruit zien volgens Kasja Ollongren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier