Video: relschoppers in Urk halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat

Video: relschoppers in Urk halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat

Het is de afgelopen dagen erg onrustig geweest op Urk. Wat begon met demonstreren tegen de avondklok eindigde dit weekend in een dieptepunt toen een coronateststraat in vlammen op ging.

Tekst gaat verder onder de video

Video: relschoppers in <em>Urk</em> halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat Het is de afgelopen dagen erg onrustig geweest op Urk. Wat begon met demonstreren tegen de avondklok eindigde dit weekend in een dieptepunt toen een coronateststraat in vlammen op ging. Tekst gaat verder onder de video CrowdfundingEen aantal Urkers is het slechte beeld van hun dorp zat en zijn maandag een crowdfundingactie begonnen voor de gemaakte kosten. Binnen twee dagen haalden de Urkers meer dan tienduizend euro binnen. Met dit mooie bedrag kan een nieuwe teststraat geplaatst worden in het dorp. Bekijk ook Humberto gemist? Politiecommissaris Martin Sitalsing over rellen in Urk Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Matthias Declercq over de bijzondere cultuur van Urk Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: relschoppers in Urk halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat

Crowdfunding
Een aantal Urkers is het slechte beeld van hun dorp zat en zijn maandag een crowdfundingactie begonnen voor de gemaakte kosten. Binnen twee dagen haalden de Urkers meer dan tienduizend euro binnen. Met dit mooie bedrag kan een nieuwe teststraat geplaatst worden in het dorp.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: relschoppers in Urk halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier