Talkshow M gemist? Twan Huys over afzettingsprocedure Donald Trump

Talkshow M gemist? Twan Huys over afzettingsprocedure Donald Trump

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Twan Huys over afzettingsprocedure Donald Trump Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Er is weinig animo onder de Republikeinen om Donald Trump af te zetten, aldus Twan Huys. De kans is dus vrij groot dat er een tweede 'impeachment'-procedure ingezet wordt door de democraten, die nogmaals zal mislukken. Voor de nieuwe president Joe Biden is dit ook slecht nieuws, want de grote plannen die hij nu maakt kunnen niet makkelijk doorgevoerd worden. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Twan Huys over afzettingsprocedure Donald Trump

Er is weinig animo onder de Republikeinen om Donald Trump af te zetten, aldus Twan Huys. De kans is dus vrij groot dat er een tweede 'impeachment'-procedure ingezet wordt door de democraten, die nogmaals zal mislukken. Voor de nieuwe president Joe Biden is dit ook slecht nieuws, want de grote plannen die hij nu maakt kunnen niet makkelijk doorgevoerd worden.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Twan Huys over afzettingsprocedure Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV