RTL Boulevard: John van den Heuvel: "Straffen relschoppers moeten veel hoger"

RTL Boulevard: John van den Heuvel: "Straffen relschoppers moeten veel hoger"

Met het vandalisme, opruiing en geweld van de relschoppers van de afgelopen week wordt snel korte metten gemaakt. Vandaag staan door middel van snelrecht de eerste, vooral jong volwassenen, voor de rechter om te horen hoe zwaar dit geweld wordt afgestraft. Er worden celstraffen uitgedeeld in de rechtbank, waarbij men tot tientallen dagen vastzitten. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard dat hij flink teleurgesteld is en dat hij de straffen liever zwaarder had gezien.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: John van den Heuvel: &quot;Straffen relschoppers moeten veel hoger&quot; Met het vandalisme, opruiing en geweld van de relschoppers van de afgelopen week wordt snel korte metten gemaakt. Vandaag staan door middel van snelrecht de eerste, vooral jong volwassenen, voor de rechter om te horen hoe zwaar dit geweld wordt afgestraft. Er worden celstraffen uitgedeeld in de rechtbank, waarbij men tot tientallen dagen vastzitten. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard dat hij flink teleurgesteld is en dat hij de straffen liever zwaarder had gezien. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: John van den Heuvel: "Straffen relschoppers moeten veel hoger"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: John van den Heuvel: "Straffen relschoppers moeten veel hoger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier