RTL Boulevard: John van den Heuvel prijst voetbalhooligans

RTL Boulevard: John van den Heuvel prijst voetbalhooligans

De rellen in ons land zijn nog altijd niet afgelopen. Ook veel voetbalsupporters mengen zich in de discussie en komen voor hun eigen stad op. Een bijzonder tafereel, aangezien deze groepen vaak juist voor chaos zorgen. In het afgelopen weekend hebben zij zich ingezet om de winkeliers en hun zaak te beschermen. John van den Heuvel is zeer lovend over deze groepen, aangezien zij veel meer impact kunnen hebben dan politici met een zogenaamd 'wijzend vingertje'.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: John van den Heuvel prijst voetbalhooligans De rellen in ons land zijn nog altijd niet afgelopen. Ook veel voetbalsupporters mengen zich in de discussie en komen voor hun eigen stad op. Een bijzonder tafereel, aangezien deze groepen vaak juist voor chaos zorgen. In het afgelopen weekend hebben zij zich ingezet om de winkeliers en hun zaak te beschermen. John van den Heuvel is zeer lovend over deze groepen, aangezien zij veel meer impact kunnen hebben dan politici met een zogenaamd 'wijzend vingertje'. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: John van den Heuvel prijst voetbalhooligans


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: John van den Heuvel prijst voetbalhooligans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier