RTL Boulevard: Koning Willem-Alexander spreekt met burgemeesters via Zoom

RTL Boulevard: Koning Willem-Alexander spreekt met burgemeesters via Zoom

Vandaag ging Koning Willem-Alexander het gesprek aan met de vijf burgemeesters van de meest getroffen steden de afgelopen dagen. Justine Marcella vertelt in RTL Boulevard over de boodschap van de koning. Hij heeft alle woorden die politici gebruikten, zoals relschoppers, criminelen en tuig, vermeden. Hij wilde vooral de burgemeesters, politieagenten en hulpverleners een hart onder de riem steken en bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen dagen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Koning Willem-Alexander spreekt met burgemeesters via Zoom Vandaag ging Koning Willem-Alexander het gesprek aan met de vijf burgemeesters van de meest getroffen steden de afgelopen dagen. Justine Marcella vertelt in RTL Boulevard over de boodschap van de koning. Hij heeft alle woorden die politici gebruikten, zoals relschoppers, criminelen en tuig, vermeden. Hij wilde vooral de burgemeesters, politieagenten en hulpverleners een hart onder de riem steken en bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen dagen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Koning Willem-Alexander spreekt met burgemeesters via Zoom


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Koning Willem-Alexander spreekt met burgemeesters via Zoom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier