Talkshow M gemist? Jetje Manheim over de zeven strafkampen van Jules Schelvis

Talkshow M gemist? Jetje Manheim over de zeven strafkampen van Jules Schelvis

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Jetje Manheim over de zeven strafkampen van Jules Schelvis Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Jules Schelvis was een Joodse Nederlander en is in zijn leven door zeven concentratie- en vernietingskampen gegaan. Hij heeft alles gezien en overleefd en is pas in 2016 overleden. Zijn goede vriendin Jetje Manheim vertelt over zijn bijzondere persoonlijkheid. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Jetje Manheim over de zeven strafkampen van Jules Schelvis

Jules Schelvis was een Joodse Nederlander en is in zijn leven door zeven concentratie- en vernietingskampen gegaan. Hij heeft alles gezien en overleefd en is pas in 2016 overleden. Zijn goede vriendin Jetje Manheim vertelt over zijn bijzondere persoonlijkheid.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jetje Manheim over de zeven strafkampen van Jules Schelvis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier