Schokkende onthulling Tom Waes: “Ik ben een halve Hollander”

Schokkende onthulling Tom Waes: “Ik ben een halve Hollander”

De Vlaamese presentator en acteur Tom Waes (52) reist normaal gesproken voor zijn programma 'Reizen Waes' de hele wereld over, helaas is dit nu door de pandenemie een stuk minder.

Tekst gaat verder onder de video

Schokkende onthulling <em>Tom Waes</em>: “Ik ben een halve Hollander” De Vlaamese presentator en acteur Tom Waes (52) reist normaal gesproken voor zijn programma 'Reizen Waes' de hele wereld over, helaas is dit nu door de pandenemie een stuk minder. Tekst gaat verder onder de video Halve HollanderTom laat aan RTL Boulevard weten dat hij voor zijn programma 'Reizen Waes' Nederland onder de loep gaat nemen: "Mijn eerste vrouw was een Nederlandse, m'n twee kinderen zijn half Nederlands. Dat maakt mij eigenlijk ook een halve Hollander." Waes verteld dat het dorp Urk na de gebeurtenissen van dit weekend zeker op zijn lijstje staat. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Reizen Waes is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schokkende onthulling Tom Waes: “Ik ben een halve Hollander”

Halve Hollander
Tom laat aan RTL Boulevard weten dat hij voor zijn programma 'Reizen Waes' Nederland onder de loep gaat nemen: "Mijn eerste vrouw was een Nederlandse, m'n twee kinderen zijn half Nederlands. Dat maakt mij eigenlijk ook een halve Hollander." Waes verteld dat het dorp Urk na de gebeurtenissen van dit weekend zeker op zijn lijstje staat.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Reizen Waes is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende onthulling Tom Waes: “Ik ben een halve Hollander” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier