Video: Nederlandse boeren boos op Sigrid Kaag na vergelijking met relschoppers

Video: Nederlandse boeren boos op Sigrid Kaag na vergelijking met relschoppers

Sigrid Kaag gaf eerder deze week de boeren de schuld van de rellen die de laatste dagen spelen in Nederland. Volgens de boeren zelf is dit totale onzin, zij beweren namelijk tégen geweld te zijn en willen zelfs de politie helpen in de strijd tegen de relschoppers. De boeren zouden klaar staan om met hun trekkers en kranen de relschopper tegen te houden.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Video: Nederlandse boeren boos op <em>Sigrid Kaag</em> na vergelijking met <em>relschoppers</em> Sigrid Kaag gaf eerder deze week de boeren de schuld van de rellen die de laatste dagen spelen in Nederland. Volgens de boeren zelf is dit totale onzin, zij beweren namelijk tégen geweld te zijn en willen zelfs de politie helpen in de strijd tegen de relschoppers. De boeren zouden klaar staan om met hun trekkers en kranen de relschopper tegen te houden. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere Bekijk deze video » Video: relschoppers in Urk halen tienduizend euro op voor nieuwe teststraat Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederlandse boeren boos op Sigrid Kaag na vergelijking met relschoppers


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlandse boeren boos op Sigrid Kaag na vergelijking met relschoppers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier