Talkshow M gemist? Piet de Blauw over zijn verslag ‘De Sobibor Tapes’

Talkshow M gemist? Piet de Blauw over zijn verslag ‘De Sobibor Tapes’

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Piet de Blauw</em> over zijn verslag ‘De Sobibor Tapes’ Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Na de Tweede Wereldoorlog was het beeld over de Joodse gemeenschap dat zij zich als 'makke schapen' mee hebben laten voeren naar concentratiekampen. Volgens Piet de Blauw komt dit beeld niet overeen met de realiteit, hij maakte 'De Sobibor Tapes' met de beelden van overlevende Jules Schelvis. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Piet de Blauw over zijn verslag ‘De Sobibor Tapes’

Na de Tweede Wereldoorlog was het beeld over de Joodse gemeenschap dat zij zich als 'makke schapen' mee hebben laten voeren naar concentratiekampen. Volgens Piet de Blauw komt dit beeld niet overeen met de realiteit, hij maakte 'De Sobibor Tapes' met de beelden van overlevende Jules Schelvis.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Piet de Blauw over zijn verslag ‘De Sobibor Tapes’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier