Zien: Sebastian Vettel begint zijn Aston Martin carrière met een frisse coupe

Zien: Sebastian Vettel begint zijn Aston Martin carrière met een frisse coupe

Sebastian Vettel rijdt komend seizoen samen met teamgenoot Lance Stroll voor Aston Martin. Op het YouTube kanaal van Aston Martin worden de eerste beelden gepost van de Duitser waarin hij zijn stoeltje mocht komen passen voor komend seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sebastian Vettel</em> begint zijn Aston Martin carrière met een <em>frisse coupe</em> Sebastian Vettel rijdt komend seizoen samen met teamgenoot Lance Stroll voor Aston Martin. Op het YouTube kanaal van Aston Martin worden de eerste beelden gepost van de Duitser waarin hij zijn stoeltje mocht komen passen voor komend seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Frisse coupIn de video laat Aston Martin zien hoe de eerste dag van Seb er aan toe ging, op social media werd er vooral veel gesproken over het kapsel van Vettel. Zo is de Duitser na zeven jaar Formule 1 flink wat haar verloren, zijn nieuwe coupe was vandaag het onderwerp van gesprek op social media. Bekijk de video met Sebastian Vettel hierboven. Bekijk ook Zien: Sebastian Vettel neemt afscheid van Ferrari bij Formule 1 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Sebastian Vettel begint zijn Aston Martin carrière met een frisse coupe

Frisse coup
In de video laat Aston Martin zien hoe de eerste dag van Seb er aan toe ging, op social media werd er vooral veel gesproken over het kapsel van Vettel. Zo is de Duitser na zeven jaar Formule 1 flink wat haar verloren, zijn nieuwe coupe was vandaag het onderwerp van gesprek op social media.

Bekijk de video met Sebastian Vettel hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sebastian Vettel begint zijn Aston Martin carrière met een frisse coupe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier