Op1 gemist? Relschoppers Museumplein veroordeeld tot zware celstraffen

Op1 gemist? Relschoppers Museumplein veroordeeld tot zware celstraffen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Vanmiddag stond in de rechtbank van Amsterdam de eerste man terecht die is opgepakt bij de recente demonstraties op het Museumplein tegen de avondklok.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Relschoppers</em> Museumplein veroordeeld tot zware <em>celstraffen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Vanmiddag stond in de rechtbank van Amsterdam de eerste man terecht die is opgepakt bij de recente demonstraties op het Museumplein tegen de avondklok. Lees verder onder de video. CelstrafRechtbankverslaggever Saskia Belleman laat weten dat de man veroordeeld is tot drie maanden celstraf, waarvan twee voorwaardelijk. Het OM heeft dus hoog ingezet en met een krachtige taal gesproken tegen de relschoppers. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Relschoppers Museumplein veroordeeld tot zware celstraffen

Celstraf
Rechtbankverslaggever Saskia Belleman laat weten dat de man veroordeeld is tot drie maanden celstraf, waarvan twee voorwaardelijk. Het OM heeft dus hoog ingezet en met een krachtige taal gesproken tegen de relschoppers.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Relschoppers Museumplein veroordeeld tot zware celstraffen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier