Op1 gemist? OM-topman Gerrit van der Burg noemt relschoppers ‘gevaar voor samenleving’

Op1 gemist? OM-topman Gerrit van der Burg noemt relschoppers ‘gevaar voor samenleving’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? OM-topman <em>Gerrit van der Burg</em> noemt relschoppers ‘gevaar voor samenleving’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het OM heeft vandaag daadkrachtig opgetreden door met snelrecht de eerste mensen te veroordelen die aan het relschoppen waren tijdens de demonstraties tegen de avondklok afgelopen dagen. OM-topman Gerrit van der Burg laat bij Op1 weten dat het OM niet te lichtzinnig moet doen over opruiing: "Deze mensen zijn echt een gevaar voor onze samenleving." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OM-topman Gerrit van der Burg noemt relschoppers ‘gevaar voor samenleving’

Het OM heeft vandaag daadkrachtig opgetreden door met snelrecht de eerste mensen te veroordelen die aan het relschoppen waren tijdens de demonstraties tegen de avondklok afgelopen dagen. OM-topman Gerrit van der Burg laat bij Op1 weten dat het OM niet te lichtzinnig moet doen over opruiing: "Deze mensen zijn echt een gevaar voor onze samenleving."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OM-topman Gerrit van der Burg noemt relschoppers ‘gevaar voor samenleving’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier