Op1 gemist? Veel onbegrip binnen verpleeghuizen over vaccineren per doelgroep

Op1 gemist? Veel onbegrip binnen verpleeghuizen over vaccineren per doelgroep

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Veel <em>onbegrip</em> binnen verpleeghuizen over <em>vaccineren</em> per doelgroep Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Binnen de verpleeghuizen in Nederland is er nog altijd veel verwarring over het vaccineren per doelgroep. Verpleeghuizen worden in drie verschillende groepen gevaccineerd en dat is volgens verpleeghuidbestuurder Mireille de Wee allesbehalve logisch: “Het is soms moeilijk uit te leggen aan de bewoners en bewoonsters, het vergt veel communicatie.” Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Veel onbegrip binnen verpleeghuizen over vaccineren per doelgroep

Binnen de verpleeghuizen in Nederland is er nog altijd veel verwarring over het vaccineren per doelgroep. Verpleeghuizen worden in drie verschillende groepen gevaccineerd en dat is volgens verpleeghuidbestuurder Mireille de Wee allesbehalve logisch: “Het is soms moeilijk uit te leggen aan de bewoners en bewoonsters, het vergt veel communicatie.”

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Veel onbegrip binnen verpleeghuizen over vaccineren per doelgroep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier