Propaganda aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Propaganda aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Propaganda aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Propaganda duikt een team van jonge onderzoeksjournalisten in mis- en desinformatie, facts en alternative facts en hoaxes en fake news. Elke donderdag rond 21:00 uur op NPO 3. GrijstintenFeiten en alternatieve feiten leiden tot steeds meer polarisatie in onze samenleving. Propaganda gaat op zoek naar de vele grijstinten in het debat. Soms is het wel erg makkelijk om mensen af te serveren door ze 'wappies' of 'aluhoedjes' te noemen. ZorgenPropaganda zoekt uit of er ook niet ergens een kern van waarheid in hun zorgen zit en of het minder zwart-wit is dan de verhitte (online) discussies doen voorkomen. Open blikDaarvoor gaan de makers journalistiek scherp en kritisch te werk, maar nooit vooringenomen, altijd met een open blik. Van de anti-abortuslobby tot het geestelijk welzijn van Britney Spears: een onderwerp is nooit te zwaar of te licht om alle media-informatie die erover rondgaat te toetsen. Op1 gemist? Marion Koopmans noemt theorieën over ontstaan coronavirus fake news Bekijk deze video » RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Geef dorpsidioten geen microfoon" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Propaganda duikt een team van jonge onderzoeksjournalisten in mis- en desinformatie, facts en alternative facts en hoaxes en fake news. Elke donderdag rond 21:00 uur op NPO 3.

Grijstinten
Feiten en alternatieve feiten leiden tot steeds meer polarisatie in onze samenleving. Propaganda gaat op zoek naar de vele grijstinten in het debat. Soms is het wel erg makkelijk om mensen af te serveren door ze 'wappies' of 'aluhoedjes' te noemen.

Zorgen
Propaganda zoekt uit of er ook niet ergens een kern van waarheid in hun zorgen zit en of het minder zwart-wit is dan de verhitte (online) discussies doen voorkomen.

Open blik
Daarvoor gaan de makers journalistiek scherp en kritisch te werk, maar nooit vooringenomen, altijd met een open blik. Van de anti-abortuslobby tot het geestelijk welzijn van Britney Spears: een onderwerp is nooit te zwaar of te licht om alle media-informatie die erover rondgaat te toetsen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Propaganda aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier