Jinek gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown

Jinek gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Roline de Wilde, directeur van De Kindertelefoon, en vrijwilliger bij De Kindertelefoon Dominique Bekke, vertellen bij Jinek meer over de gesprekken die zij momenteel voeren met kinderen die bellen om over hun problemen te praten. Zij vertellen dat in de tweede lockdown gesprekken over depressie, zelfdoding en huiselijk geweld heel erg toenemen.

Bekijk het hele fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Roline de Wilde, directeur van De Kindertelefoon, en vrijwilliger bij De Kindertelefoon Dominique Bekke, vertellen bij Jinek meer over de gesprekken die zij momenteel voeren met kinderen die bellen om over hun problemen te praten. Zij vertellen dat in de tweede lockdown gesprekken over depressie, zelfdoding en huiselijk geweld heel erg toenemen. Bekijk het hele fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier