De Perfecte Verbouwing: ‘Poppenhuis is grote-mensen-huis geworden’

De Perfecte Verbouwing: ‘Poppenhuis is grote-mensen-huis geworden’

In De Perfecte Verbouwing is weer een enorme metamorfose te zien van een woning die compleet is verbouwd. De eigenaars kunnen nu genieten van hun huis, nadat ze vijf maanden in de schuur hebben geleefd. “Een proost op het poppenhuis wat een grote-mensen-huis is geworden, toch?”, aldus presentatrice Nicolette Kluijver.

Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder.

De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Perfecte Verbouwing</em>: ‘Poppenhuis is grote-mensen-huis geworden’ In De Perfecte Verbouwing is weer een enorme metamorfose te zien van een woning die compleet is verbouwd. De eigenaars kunnen nu genieten van hun huis, nadat ze vijf maanden in de schuur hebben geleefd. “Een proost op het poppenhuis wat een grote-mensen-huis is geworden, toch?”, aldus presentatrice Nicolette Kluijver. Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder. De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv. De Perfecte Verbouwing gemist? ‘Het huis lijkt nu twee keer zo groot’ Bekijk deze video » De Perfecte Verbouwing: bekijk gigantische metamorfose van huis Demia en Barry Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV