Animatieserie Solar Opposites vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer

Animatieserie Solar Opposites vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer

Animatieserie <em>Solar Opposites</em> vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer Een familie van aliens uit een veel betere wereld moet na de vernietiging van hun planeet hun toevlucht zoeken in het midden van Amerika. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die ooit zal evolueren naar zijn ware vorm, ze zal consumeren en de aarde zal veranderen. Een serie van de makers van Rick and Morty. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Solar Opposites kunt streamen. Prachtige young adult serie Love, Victor vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Star Original Big Sky vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Marvel-serie Helstrom vanaf 23 februari op Disney Plus, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Animatieserie Solar Opposites vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer

Een familie van aliens uit een veel betere wereld moet na de vernietiging van hun planeet hun toevlucht zoeken in het midden van Amerika. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die ooit zal evolueren naar zijn ware vorm, ze zal consumeren en de aarde zal veranderen. Een serie van de makers van Rick and Morty.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Solar Opposites kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Animatieserie Solar Opposites vanaf 23 februari op Disney+, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier