Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén)

Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén)

Vanaf vrijdag 29 januari zendt België Eén de gloednieuwe Britse miniserie The Pembrokeshire Murders uit. De serie is gebaseerrd op het waargebeurde verhaal van de jacht op de meest beruchte seriemoordenaar van Wales. Die komt in 2006 in een stroomversnelling wanneer inspecteur Steve Wilkins het dossier over twee onopgeloste moorden heropent.

Bekijk de trailer van The Pembrokeshire Murders hieronder.

De miniserie The Pembrokeshire Murders is op vrijdag 29 januari en vrijdag 5 februari om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>The Pembrokeshire Murders</em> (vanaf vrijdag te zien op België Eén) Vanaf vrijdag 29 januari zendt België Eén de gloednieuwe Britse miniserie The Pembrokeshire Murders uit. De serie is gebaseerrd op het waargebeurde verhaal van de jacht op de meest beruchte seriemoordenaar van Wales. Die komt in 2006 in een stroomversnelling wanneer inspecteur Steve Wilkins het dossier over twee onopgeloste moorden heropent. Bekijk de trailer van The Pembrokeshire Murders hieronder. De miniserie The Pembrokeshire Murders is op vrijdag 29 januari en vrijdag 5 februari om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden Bekijk deze video » Schokkende beelden: bejaarde Golden State Killer Joseph DeAngelo bekent 13 moorden Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer The Pembrokeshire Murders (vanaf vrijdag te zien op België Eén) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV