Big Brother: ‘meest betrouwbare bewoners’ Jowi en Zoey spelen spel om geld en stemmen

Big Brother: ‘meest betrouwbare bewoners’ Jowi en Zoey spelen spel om geld en stemmen

Jowi en Zoey zijn in Big Brother door de andere bewoners verkozen tot de meest betrouwbare bewoners. Zij mogen daarom een spel spelen en hiermee geld verdienen voor de pot. Maar zij kunnen er ook voor zorgen dat hun stemmen bij de nominaties dubbel tellen. Waar kiezen ze voor?

Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: ‘meest betrouwbare bewoners’ Jowi en Zoey spelen spel om geld en stemmen Jowi en Zoey zijn in Big Brother door de andere bewoners verkozen tot de meest betrouwbare bewoners. Zij mogen daarom een spel spelen en hiermee geld verdienen voor de pot. Maar zij kunnen er ook voor zorgen dat hun stemmen bij de nominaties dubbel tellen. Waar kiezen ze voor? Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: bloeit er liefde op tussen Michel en Zoey? Bekijk deze video » Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in Big Brother Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: ‘meest betrouwbare bewoners’ Jowi en Zoey spelen spel om geld en stemmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV