De TV Kantine: William Rutten, Stefano Keizers schitteren in Het Perfecte Plaatje

De TV Kantine: William Rutten, Stefano Keizers schitteren in Het Perfecte Plaatje

Vanavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van De TV Kantine. En hierin komt een heel ander tv-programma voorbij, namelijk Het Perfecte Plaatje met William Rutten, Stefano Keizers, Bibi Breijman en Janny van der Heijden.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: William Rutten, Stefano Keizers schitteren in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Vanavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van De TV Kantine. En hierin komt een heel ander tv-programma voorbij, namelijk Het Perfecte Plaatje met William Rutten, Stefano Keizers, Bibi Breijman en Janny van der Heijden. Lees verder onder de video. BN'ers in De TV Kantine niet echt goed in fotograferen ZoetermeerIn de eerste beelden is te zien dat de BN’ers niet erg goed zijn met fotograferen. Al lijkt de opdracht om een mooie foto van Zoetermeer te maken ook een beetje veelgevraagd, volgens jurylid William… Bekijk de eerste beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

BN'ers in De TV Kantine niet echt goed in fotograferen Zoetermeer
In de eerste beelden is te zien dat de BN’ers niet erg goed zijn met fotograferen. Al lijkt de opdracht om een mooie foto van Zoetermeer te maken ook een beetje veelgevraagd, volgens jurylid William…

Bekijk de eerste beelden van een nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV