Ik Word Prostituee: Yvette heeft last van ADHD achter het raam

Ik Word Prostituee: Yvette heeft last van ADHD achter het raam

Yvette wordt gevolgd in de documentaire Ik Word Prostituee. En als ze achter het raam plaatsneemt, leert ze niet alleen meer over het leven van een prostituee, maar ook over zichzelf…

Lees verder onder de video.

<em>Ik Word Prostituee</em>: Yvette heeft last van ADHD achter het raam Yvette wordt gevolgd in de documentaire Ik Word Prostituee. En als ze achter het raam plaatsneemt, leert ze niet alleen meer over het leven van een prostituee, maar ook over zichzelf… Lees verder onder de video. Yvette speelt ukelele achter het raamYvette blijkt namelijk heel veel moeite te hebben met het stilzitten achter het raam. Terwijl het soms toch even kan duren voor er een klant langskomt. “Ik wist dat ik ADHD had, maar dat het zo erg was… Dat valt nu ineens toch best wel op.” Daarom besluit ze haar hobby ondertussen op te pakken en ukelele te spelen achter het raam. Bekijk het fragment van Ik Word Prostituee in de video hierboven. De documentaireserie Ik Word Prostituee is elke woensdag rond 22.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Ik Word Prostituee terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Word Prostituee: Yvette krijgt ‘soort van machtsgevoel’ achter het raam Bekijk deze video » Ik Word Prostituee: Yvette neemt een kijkje in bordeel, gaat ze hier werken? Bekijk deze video »

Yvette speelt ukelele achter het raam
Yvette blijkt namelijk heel veel moeite te hebben met het stilzitten achter het raam. Terwijl het soms toch even kan duren voor er een klant langskomt. “Ik wist dat ik ADHD had, maar dat het zo erg was… Dat valt nu ineens toch best wel op.” Daarom besluit ze haar hobby ondertussen op te pakken en ukelele te spelen achter het raam.

Bekijk het fragment van Ik Word Prostituee in de video hierboven.

De documentaireserie Ik Word Prostituee is elke woensdag rond 22.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Ik Word Prostituee terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Word Prostituee: Yvette heeft last van ADHD achter het raam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier