Hilarische video: zo maakt Gerad Joling TikTok's: "It's Britney Bitch!"

Hilarische video: zo maakt Gerad Joling TikTok's: "It's Britney Bitch!"

Jong en oud, iedereen moet er aan geloven! TikTok is dé nieuwe trend en als je relevant wilt blijven, zal je aan deze hype mee moeten doen. Zo ook zanger Gerard Joling, die wat professionele hulp krijgt bij het maken van deze filmpjes.

Hilarische video: zo maakt <em>Gerad Joling</em> TikTok's: &quot;It's Britney Bitch!&quot; Jong en oud, iedereen moet er aan geloven! TikTok is dé nieuwe trend en als je relevant wilt blijven, zal je aan deze hype mee moeten doen. Zo ook zanger Gerard Joling, die wat professionele hulp krijgt bij het maken van deze filmpjes. "Wat een gedoe!""Wat een gedoe dit, op mijn leeftijd!" roept Joling aan het begin van de video. Terwijl hij voor een groen scherm staat krijgt hij instructies en doet hij wat dansjes. Hij giert het uit en plast bijna in zijn broek van het lachen. "Vreselijk, dit moet ik niet meer doen," roept de diva. Hij krijgt gelukkig wat mental support van zijn team: "Jawel, dit is enig schat!" Bekijk de video van Gerard Joling hierboven. Bekijk ook Zien: Lampen-lol met Gerard Joling en Samantha Steenwijk Bekijk deze video »

"Wat een gedoe!"
"Wat een gedoe dit, op mijn leeftijd!" roept Joling aan het begin van de video. Terwijl hij voor een groen scherm staat krijgt hij instructies en doet hij wat dansjes. Hij giert het uit en plast bijna in zijn broek van het lachen. "Vreselijk, dit moet ik niet meer doen," roept de diva. Hij krijgt gelukkig wat mental support van zijn team: "Jawel, dit is enig schat!"

Bekijk de video van Gerard Joling hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: zo maakt Gerad Joling TikTok's: "It's Britney Bitch!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV