Bekijk Danny's Wereld, aflevering 1 over Rotterdamse rellen

Bekijk Danny's Wereld, aflevering 1 over Rotterdamse rellen

In de eerste aflevering van Danny's Wereld gaat Danny Ghosen op pad met nieuwsfotograaf Joey Bremer tijdens de rellen in Rotterdam. Sinds zijn 16e scheurt Joey (25) door Rotterdam om als eerste foto's te kunnen maken van allerlei incidenten in de regio.

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk <em>Danny's Wereld</em>, aflevering 1 over <em>Rotterdamse rellen</em> In de eerste aflevering van Danny's Wereld gaat Danny Ghosen op pad met nieuwsfotograaf Joey Bremer tijdens de rellen in Rotterdam. Sinds zijn 16e scheurt Joey (25) door Rotterdam om als eerste foto's te kunnen maken van allerlei incidenten in de regio. De tekst gaat onder de video verder. Danny wordt opgepaktDanny wil weten hoe Joey de rellen heeft beleefd, hoe hij sneller kan zijn dan de politie of brandweer, wanneer hij ervoor kiest om wel of niet te fotograferen en hoe hij omgaat met de toenemende agressie tegen journalisten. Als Danny en Joey in gesprek raken met jongeren die de avondklok negeren, grijpt de politie in en wordt Danny Ghosen opgepakt. Bekijk de aflevering van Danny’s Wereld over de Rotterdamse rellen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny’s Wereld terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk Danny's Wereld, aflevering 1 over Rotterdamse rellen

Danny wordt opgepakt
Danny wil weten hoe Joey de rellen heeft beleefd, hoe hij sneller kan zijn dan de politie of brandweer, wanneer hij ervoor kiest om wel of niet te fotograferen en hoe hij omgaat met de toenemende agressie tegen journalisten. Als Danny en Joey in gesprek raken met jongeren die de avondklok negeren, grijpt de politie in en wordt Danny Ghosen opgepakt.

Bekijk de aflevering van Danny’s Wereld over de Rotterdamse rellen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny’s Wereld terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny's Wereld, aflevering 1 over Rotterdamse rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV