John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Gerel Palm meest gezochte crimineel van Nederland"

John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Gerel Palm meest gezochte crimineel van Nederland"

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Gerel Palm meest gezochte crimineel van Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De handlanger van crimineel Taghi, Gerel Palm is veroordeeld voor een gevangenisstraf van 20 jaar voor een dubbele poging tot moord. John van den Heuvel: "Je kunt hem zien als de meest gezochte van Nederland op dit moment." Echter is het niet zeker dat hij in Nederland verblijft, verschillende landen zijn genoemd. 30.000 euro is gereserveerd voor de gouden tip naar de opsporing van de crimineel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.
TV :
John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Gerel Palm meest gezochte crimineel van Nederland"

De handlanger van crimineel Taghi, Gerel Palm is veroordeeld voor een gevangenisstraf van 20 jaar voor een dubbele poging tot moord. John van den Heuvel: "Je kunt hem zien als de meest gezochte van Nederland op dit moment." Echter is het niet zeker dat hij in Nederland verblijft, verschillende landen zijn genoemd. 30.000 euro is gereserveerd voor de gouden tip naar de opsporing van de crimineel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Gerel Palm meest gezochte crimineel van Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier