Mega Metro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mega Metro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mega Metro gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tussen 20:30 en 00:20 uur zendt RTL Z vanavond de volledige vierdelige documentaireserie Mega Metro uit. Hierin wordt de bouw van de langste metrotunnel van Australië gevolgd. Bekijk hier op welk kanaal RTL Z bij jouw tv-aanbieder te zien is. 66 kilometer spoorHet enorme infrastructuurproject bestaat uit 66 kilometer spoor waar 31 metrostations aan grenzen en loopt recht onder het Centraal Station en de iconische haven van Sydney door. MegaprojectDe documentaire volgt de voortgang van de bouw op de voet. Aan het woord komt een aantal van de maar liefst 40 duizend mannen en vrouwen die helpen om dit megaproject te verwezenlijken.
Uitzending :
Mega Metro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tussen 20:30 en 00:20 uur zendt RTL Z vanavond de volledige vierdelige documentaireserie Mega Metro uit. Hierin wordt de bouw van de langste metrotunnel van Australië gevolgd.

Bekijk hier op welk kanaal RTL Z bij jouw tv-aanbieder te zien is.

66 kilometer spoor
Het enorme infrastructuurproject bestaat uit 66 kilometer spoor waar 31 metrostations aan grenzen en loopt recht onder het Centraal Station en de iconische haven van Sydney door.

Megaproject
De documentaire volgt de voortgang van de bouw op de voet. Aan het woord komt een aantal van de maar liefst 40 duizend mannen en vrouwen die helpen om dit megaproject te verwezenlijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mega Metro gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier