Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ilja Gort is terug op tv met nieuwe afleveringen van Gort over de Grens. Hij blijft dit keer dicht bij huis, in Frankrijk, en heeft vanwege corona twee afleveringen kunnen opnemen. Die zijn deze en volgende week vrijdag om 19:55 uur op NPO 2. Knock-outIn de eerste aflevering reist Ilja Gort door de Elzas, een zonovergoten provincie met het beste van de Franse en Duitse invloeden. Daar ontdekt hij het oudste wijnvat ter wereld en gaat hij bijna knock-out bij het proeven van de kampioen onder de stinkkazen ZuurkoolOok duikt Ilja in een zwembad van zuurkool en geniet hij van de geheime wijn van de Elzas. OestersIn de tweede aflevering krijgt Ilja eindelijk antwoord op de vraag of oesters potentieverhogend werken en gaat hij op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm Bekijk deze video » Ilja Gort drinkt per ongeluk ‘heilig water’ waar je zwanger van wordt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ilja Gort is terug op tv met nieuwe afleveringen van Gort over de Grens. Hij blijft dit keer dicht bij huis, in Frankrijk, en heeft vanwege corona twee afleveringen kunnen opnemen. Die zijn deze en volgende week vrijdag om 19:55 uur op NPO 2.

Knock-out
In de eerste aflevering reist Ilja Gort door de Elzas, een zonovergoten provincie met het beste van de Franse en Duitse invloeden. Daar ontdekt hij het oudste wijnvat ter wereld en gaat hij bijna knock-out bij het proeven van de kampioen onder de stinkkazen

Zuurkool
Ook duikt Ilja in een zwembad van zuurkool en geniet hij van de geheime wijn van de Elzas.

Oesters
In de tweede aflevering krijgt Ilja eindelijk antwoord op de vraag of oesters potentieverhogend werken en gaat hij op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gort over de Grens

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier