Reizen Waes Vlaanderen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Vlaanderen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Vlaanderen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het coronavirus hield Tom Waes afgelopen jaar. Daarom besloot hij in eigen land op avontuur te gaan op basis van tips van kijkers. Elke vrijdag om 20:25 uur op NPO 3. BelevenissenTom reist door alle Vlaamse provincies én Brussel op zoek naar bijzondere verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken. KustIn de eerste afleverng gaat hij in de provincie West-Vlaanderen van de Westhoek naar de Belgische kust. Hij bezoekt een man die een tank uit de Eerste Wereldoorlog nabouwde. 100-jarigeIn Brugge ziet hij een 100-jarige bootjesman, in Alveringhem ontdekt hij de geschiedenis van zijn overgrootvader en ziet hij een jeugdheld. Reizen Waes gemist? Tom ziet voor het eerst het noorderlicht Bekijk deze video » Reizen Waes: Tom Waes wordt hardhandig gevoerd met eten uit Tsjernobyl-bodem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het coronavirus hield Tom Waes afgelopen jaar. Daarom besloot hij in eigen land op avontuur te gaan op basis van tips van kijkers. Elke vrijdag om 20:25 uur op NPO 3.

Belevenissen
Tom reist door alle Vlaamse provincies én Brussel op zoek naar bijzondere verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken.

Kust
In de eerste afleverng gaat hij in de provincie West-Vlaanderen van de Westhoek naar de Belgische kust. Hij bezoekt een man die een tank uit de Eerste Wereldoorlog nabouwde.

100-jarige
In Brugge ziet hij een 100-jarige bootjesman, in Alveringhem ontdekt hij de geschiedenis van zijn overgrootvader en ziet hij een jeugdheld.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Vlaanderen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier