TV Kantine: Penney de Jager verstoort optreden Julio Iglesias

TV Kantine: Penney de Jager verstoort optreden Julio Iglesias

Penney de Jager maakte in de jaren '70 en '80 furore in het muziekprogramma Toppop met haar onnavolgbare choreografie tijdens de hits van toen. Dat is voor de TV Kantine een mooi gegeven om eens terug te gaan naar de hoogtijdagen van de danseres. Bekijk hieronder hoe ze het 'Julio Iglesias' erg moeilijk maakt tijdens zijn optreden door alle aandacht op te eisen.

<em>TV Kantine</em>: Penney de Jager verstoort optreden Julio Iglesias Penney de Jager maakte in de jaren '70 en '80 furore in het muziekprogramma Toppop met haar onnavolgbare choreografie tijdens de hits van toen. Dat is voor de TV Kantine een mooi gegeven om eens terug te gaan naar de hoogtijdagen van de danseres. Bekijk hieronder hoe ze het 'Julio Iglesias' erg moeilijk maakt tijdens zijn optreden door alle aandacht op te eisen. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Duitse bladen schrijven over pesterij Prinses Amalia na persiflage TV Kantine Bekijk deze video » RTL Boulevard: Soy Kroon met fantastische persiflage van Stefano Keizers in de TV Kantine Bekijk deze video »
TV :
TV Kantine: Penney de Jager verstoort optreden Julio Iglesias

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV