Zien: staredown Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor Glory 77

Zien: staredown Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor Glory 77

Zaterdag is het zover, dan gaan kickboksers Rico Verhoeven en Hesdy Gerges de strijd tegen elkaar aan in de ring. Op vrijdag werden de twee kickboksers gewogen en vond er een staredown plaats, allemaal in voorbereiding op hun wedstrijd voor GLORY 77.

Lees verder onder de beelden.

Zien: staredown Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor <em>Glory 77</em> Zaterdag is het zover, dan gaan kickboksers Rico Verhoeven en Hesdy Gerges de strijd tegen elkaar aan in de ring. Op vrijdag werden de twee kickboksers gewogen en vond er een staredown plaats, allemaal in voorbereiding op hun wedstrijd voor GLORY 77. Lees verder onder de beelden. View this post on Instagram A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Wordt Verhoeven - Gerges harde strijd?Verhoeven keert terug in de ring, en zou in eerste instantie vechten tegen Jamal Ben Saddik. Maar hij heeft afgezegd, en Hesdy Gerges wordt nu zijn tegenstander. Het belooft een harde strijd te worden tussen Gerges en Verhoeven, zo was al een voorproefje te zien in een confrontatie tijdens de persconferentie van Verhoeven na zijn kickbokswedstrijd tegen Badr Hari van een jaar geleden. Bekijk beelden van de staredown tussen Verhoeven en Gerges voor Glory 77 in de video hierboven. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Hesdy Gerges pakt Rico Verhoeven aan: "Als mens vind ik hem echt een teringlijer" Bekijk deze video » Beelden persdag GLORY 77: Hesdy Gerges klaar voor gevecht met Rico Verhoeven Bekijk deze video »
Sport :
Zien: staredown Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor Glory 77

GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Wordt Verhoeven - Gerges harde strijd?
Verhoeven keert terug in de ring, en zou in eerste instantie vechten tegen Jamal Ben Saddik. Maar hij heeft afgezegd, en Hesdy Gerges wordt nu zijn tegenstander. Het belooft een harde strijd te worden tussen Gerges en Verhoeven, zo was al een voorproefje te zien in een confrontatie tijdens de persconferentie van Verhoeven na zijn kickbokswedstrijd tegen Badr Hari van een jaar geleden.

Bekijk beelden van de staredown tussen Verhoeven en Gerges voor Glory 77 in de video hierboven.

Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: staredown Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor Glory 77 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier