Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed

Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed

Viggo Waas en Peter Heerschop zijn al jaren collega’s en goede vrienden. Maar Peter vertelt bij Iedereen Is Van De Wereld dat het toch even schrikken was toen ze samen in een bed sliepen en Viggo toenadering zocht. “Ik ben het!”, riep Peter, waarop Viggo met een schreeuw wakker schrok…

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed Viggo Waas en Peter Heerschop zijn al jaren collega’s en goede vrienden. Maar Peter vertelt bij Iedereen Is Van De Wereld dat het toch even schrikken was toen ze samen in een bed sliepen en Viggo toenadering zocht. “Ik ben het!”, riep Peter, waarop Viggo met een schreeuw wakker schrok… Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Iedereen Is Van De Wereld: zo klinkt volgens Gordon een aap die 'hard genomen wordt' Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker heeft reistip voor Amerika: fastfoodketens Bekijk deze video »
TV :
Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV