Video: Spaanse kinderen al weken in donker en kou door afgesloten stroom

Video: Spaanse kinderen al weken in donker en kou door afgesloten stroom

In de Spaanse hoofdstad Madrid zitten veel kinderen uit een arme buurt al weken zonder stroom. De mensen uit de arme wijk houden zichzelf warm met dekens en vuur, maar het is geen doen meer. Het elektriciteitsbedrijf heeft het dorp van de stroom afgesloten omdat veel bewoners illegaal hun stroom tapten. Dit betekent echter voor de kinderen wel dat ze met een zaklamp moeten bijschijnen wanneer hun moeder staat te koken en zichzelf warm moeten houden met zoveel mogelijk kleding.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>Spaanse</em> kinderen al weken in donker en kou door afgesloten <em>stroom</em> In de Spaanse hoofdstad Madrid zitten veel kinderen uit een arme buurt al weken zonder stroom. De mensen uit de arme wijk houden zichzelf warm met dekens en vuur, maar het is geen doen meer. Het elektriciteitsbedrijf heeft het dorp van de stroom afgesloten omdat veel bewoners illegaal hun stroom tapten. Dit betekent echter voor de kinderen wel dat ze met een zaklamp moeten bijschijnen wanneer hun moeder staat te koken en zichzelf warm moeten houden met zoveel mogelijk kleding. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Marcel Gelauff van de NOS vertelt in Goedemorgen Nederland over grote storing Bekijk deze video » Storm Bella: Honderden huizen in Engeland zonder stroom, bekijk beelden van overstromingen Bekijk deze video »
TV :
Video: Spaanse kinderen al weken in donker en kou door afgesloten stroom


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Spaanse kinderen al weken in donker en kou door afgesloten stroom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier